Опрема за игри

Опрема за игри

Слика од слушалките со микрофон за игри INZONE H9 од Sony со ликови од VALORANT и лого ознаки за INZONE и VALORANT VCT23 Слика од слушалките со микрофон за игри INZONE H9 од Sony со ликови од VALORANT и лого ознаки за INZONE и VALORANT VCT23

Слушалки со микрофон за игри што се официјален партнер на VALORANT Champions Tour

Портрет од Neli од EXCEL ESPORTS кој носи слушалки со микрофон INZONE H9

„Удобноста при носење на INZONE H9 е одлична уште откако почнав да ги користам. Овие слушалки со микрофон се како мој личен радар. Исто така, приспособувањето преку INZONE HUB овозможува играта да биде пореална, поубава и попрецизна“.

Neli – EXCEL ESPORTS VALORANT Game Changers Player

Слика од ethos од NRG кој седи на маса, во заднина има постер, а на масата има слушалки со микрофон INZONE H9

„Слушалките со микрофон INZONE H9 се совршени за тактички игри со пукање во прво лице како што е VALORANT, бидејќи одлично ги изолира звуците во игрите. Нивното поништување на шум од светска класа ви овозможува да ги слушнете јасно сите звуци во играта, независно дали сте сами дома или на LAN-натпревар со илјадници луѓе кои навиваат. Слушалките со микрофон INZONE H9 се идеален периферен уред за сите оние кои сакаат да играат на повисоко ниво“.

ethos | NRG

VCT Americas International League Team

Слика од маж во просторија со виолетова светлина, каде што игра VALORANT на компјутер и ги носи слушалките со микрофон за игри INZONE H9 Слика од маж во просторија со виолетова светлина, каде што игра VALORANT на компјутер и ги носи слушалките со микрофон за игри INZONE H9

Инженер од Sony од рангот Immortal објаснува како слушалките INZONE H9 му помагаат да победува во VALORANT

Победете ги противниците во режимот за натпреварување

Јас сум Sentinel и „in-game leader (IGL)“, па затоа мора да имам целосен увид во ситуацијата. Слушалките INZONE H9 ја подобрија мојата способност да разликувам звуци и ја зголемија количината на информации што можам да ги искористам за да оформам стратегија. Ова придонесе за проширување на стратегиите што можам да ги смислам и за зголемување на прецизноста за давање инструкции на членовите од тимот.

Од тивките звуци, како чекори во далечината, сега можам да добијам претстава за оддалеченоста, дури и зад мене, што не беше можно со слушалките што ги користев претходно. Исто така, можам полесно да утврдам каков е материјалот на подот врз кој се движи противничкиот тим и да ги препознам чекорите на секој агент. Овие тивки чекори често се губат во гласовната комуникација, но сега јасно се слушаат дури и најтивките звуци на специјалните моќи. Поништувањето на шумот го намалува надворешниот шум, што ми помага да се концентрирам и да ги разликувам звуците во играта, независно колку се тивки.

Поддржани технологии
360 Spatial Sound for Gaming / 360 Spatial Sound Personalizer / Поништување шум

Слика од играта VALORANT врз која е прикажан маж кој носи слушалки со микрофон за игри INZONE H9

Во стандарден режим и при загревање

Кај INZONE H9 најмногу ми се допаѓа тоа што можам да ја слушам омилената музика од мојот паметен телефон како музика во заднина додека играм „Deathmatch“ и на стрелиштето, користејќи ја истата апликација за музика што редовно ја користам. Исто така, можам да ја прилагодувам јачината на звукот преку контролите на паметниот телефон.

Поддржани технологии
Истовремено поврзување преку 2,4 GHz и Bluetooth®

Слика од слушалките со микрофон H9 и линии што водат кон компјутер преку симболот за безжична врска од 2,4 GHz и кон мобилен телефон преку симболот Bluetooth®

При чекање и правење паузи

Кога треба да станам на кратко за време на натпреварот, можам да се движам слободно без да ги вадам слушалките. Ова е практично бидејќи не ви пречат при истегнувањето или изразувањето емоции. Доцнењето на звукот, што генерално е причина за загриженост кај безжичните слушалки со микрофон, воопшто не претставува проблем кај INZONE H9. Сега кога преминав на безжичен модел, никогаш повеќе нема да користам жични модели.

Поддржани технологии
Мало доцнење преку безжична врска од 2,4 GHz

Слика од маж кој пие од метална чаша и носи слушалки со микрофон за игри INZONE H9, во заднина има компјутер

Моделот е претставен на оваа страница

INZONE H9

Безжични слушалки за игри со микрофон и поништување на шум

Пробајте ги INZONE H9 и дознајте каква е разликата.
Слика од слушалките со микрофон за игри INZONE H9

Запознајте се со другите наши слушалки со микрофон за игри INZONE

INTO YOUR ZONE

Подобрете ги вашите сетила и подгответе се за победа. Нашите слушалки со микрофон за игри INZONE ќе ви помогнат да слушате појасно и да реагирате побрзо за да победувате секогаш.
Слика од слушалките со микрофон за игри INZONE H9 наспроти заднина со виолетови и розови тонови