Врвни објективи со зум

Разгледајте ја обемната палета на наградувани објективи со зум
за снимање видео и создавање содржини.

„Трпението и трудот секогаш се исплатат“
                Petar Sabol | Хрватска
SEL1224GM

Снимено со 12-24 мм f/2,8GM

Целосна слика, 12-24 мм f/2,8GM

Напреден објектив за видео

Извонредно широк објектив со зум од 12-24 мм и F2,8

Светла максимална решетка од F2,8 со зум од 12 мм до 24 мм

Оптика со најголемиот XA-елемент досега кај α-објективите

Фиксна решетка F2,8

XD-линеарни мотори за брз и прецизен AF со сигурно следење

Trust yourself - краток филм снимен со α7S III од Sony

Olivier Schmitt

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

Целосна слика, 16-35 мм f/2,8GM

Напреден објектив за улично фотографирање

Голема резолуција низ целата слика

Прекрасно дефокусирање на заднината

Совршена рамнотежа помеѓу резолуција и дефокусирање

Лесен и компактен за голема преносливост

SEL1635GM

SEL1635GM и FX6

Capturing anything the Arctic throws at me

Ole Christian Salomonsen

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

SEL2470GM

Режисер Dennis Schmelz од Sony Europe, снимено со 24-70 мм F/2,8GM  

Целосна слика, 24-70 мм f/2,8GM

Напреден објектив за видео

Врвен примарен телефото објектив G Master

Анти-рефлективниот нано слој од Sony ги елиминира одблесоците и отсјајот

Кружна решетка со 9 ливчиња за врвно дефокусирање

SSM со директен погон за тивка контрола со голема прецизност на фокусот на објективот

Дизајн што е отпорен на прав и влага

WALDEN – A Sony FX3 short movie

Dennis Schmelz

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

Целосна слика, 70-200 мм f/2,8GM

Напреден објектив за улично фотографирање

Неспоредлив објектив со телефото зум и F2,8

Уникатен објектив со телефото зум и F2,8

Анти-рефлективниот нано слој од Sony ги елиминира одблесоците и отсјајот

Кружната решетка со 11 ливчиња нуди прекрасни ефекти на дефокусирање

SEL70200GM

70-200 мм f/2,8GM

WILDERNESS CLOSE BY BEAUTY 4K

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

Леќа
лого

Не можете да го најдете тоа што го барате?

Погледнете ја целата наша палета на објективи за пејзажи тука.

БЕСПЛАТНА ПРОДОЛЖЕНА ГАРАНЦИЈА ОД ЕДНА ГОДИНА*

*Важат правила и услови - само одредени модели - не може да се додаде на други продолжени гаранции.