За вашиот дом

Технологии за во домот наменети за работа, учење, создавање, уживање и забава!

Дали работите од дома? 

Слушалките со поништување на шум ќе ви помогнат да се концентрирате и покрај бучавата во домот. Слушајте песни или podcast-содржини без пречки - поврзете ги со компјутер или мобилен уред преку Bluetooth®.

Уживајте во омилената музика - заедно

Ако имате сопствен отворен простор, тогаш изнесете го преносливиот звучник SRS-XB23 во вашата градина или на балконот или, пак, натпреварувајте се во танцување во вашата дневна соба со цимерите!

Дали ви треба забава?  

Искористете го максимално времето со семејството со одличен филм. Нашите Blu-ray™-плеери нудат слика со неверојатен квалитет, без притоа да го трошат вашиот сообраќај на податоци преку интернет. 

Дали сакате нов телевизор?  

Можеби го користите телевизорот повеќе од вообичаеното, а можеби сакате нов модел. Независно дали сакате поголем екран или подобри спецификации, разгледајте ги моделите за да видите што ќе ви се допадне.  

Одржувајте кондиција  

Вежбајте понапорно во домот со нашите спортски слушалки. Тие се безжични, отпорни на пот, се вметнуваат сигурно и се специјално дизајнирани за спорт.  

Бидете креативни

Погледнете избор на фотоапарати од Sony што се идеални за сите прилики за снимање видеоблогови.