Слика од Мемориска картичка XQD од серија M
Слика од Мемориска картичка XQD од серија M
Слика од Мемориска картичка XQD од серија M
Спецификации
Намалете го времето за пренос значително, дури и за големи количини на RAW слики или 4K видеоснимки. Ексклузивниот контролер нуди технологија за продолжување на работниот век, корекција на грешки и функција за читање/освежување за стабилно читање и снимање податоци. Цврста структура со дебелина на картичка и заштита на контактите за сигурно користење.
  • Брзина на читање до 440 MB/s

  • Брзина на запишување од 150 MB/s (64/128 GB), 80 MB/s (32 GB)

  • Голема издржливост и сигурност

  • Достапни со капацитет од 32 GB, 64 GB и 128 GB

  • Софтверот File Rescue е достапен за преземање

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина