Изберете го вашиот модел

МЕМОРИСКА КАРТИЧКА XQD ОД СЕРИЈА G

Безбедно складирање на вашите видео снимки и фотографии

QDG32E-R

Брзина на читање до 440 MB/s и брзина на запишување до 400 MB/s. Снимете најмногу 200 слики во RAW формат со континуирано фотографирање

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница