Изберете го вашиот модел

МЕМОРИСКА КАРТИЧКА CFAST 2.0 ОД СЕРИЈА G

Ако сакате снимање 4K-видеоснимки како во кино или континуирано секвенцијално фотографирање со RAW-формат, мемориските картички CFast 2.0 од серија G од Sony нудат извонредно големи брзини на читање и запишување за да ви обезбедат оптимални резултати при снимање и префрлување.

CAT-G32

Мемориската картичка CFast 2.0 од серија G од Sony нуди извонредно голема брзина на запишување до 510 MB/s и брзина на читање до 530 MB/s. Гаранцијата за перформанси за видео со минимална константна брзина на запишување од 130 MB/s (VPG130) нуди снимање во 4K со квалитет како во кино за професионални корисници.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница