ПРЕНОСЛИВ БЕЗЖИЧЕН ЗВУЧНИК СО BLUETOOTH®/Wi-Fi

Внесете извонреден звук и проследување во повеќе простории во домот.

SRSZR7W.EU8

Безжичен звучник со Bluetooth®, поврзување преку NFC со еден допир, компатибилност со звук со висока резолуција и синхронизација на повеќе звучници со SongPal.

Боја

Бела

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница