Слика од Пренослив безжичен звучник XB41 со EXTRA BASS™
Слика од Пренослив безжичен звучник XB41 со EXTRA BASS™
Слика од Пренослив безжичен звучник XB41 со EXTRA BASS™
Слика од Пренослив безжичен звучник XB41 со EXTRA BASS™
Слика од Пренослив безжичен звучник XB41 со EXTRA BASS™
Слика од Пренослив безжичен звучник XB41 со EXTRA BASS™
Слика од Пренослив безжичен звучник XB41 со EXTRA BASS™
Слика од Пренослив безжичен звучник XB41 со EXTRA BASS™

Спецификации и функции

Уживајте во најдоброто доживување со тридимензионален звук како на концерт, каде и да сте, со SRS-XB41. Засилете го басот на вашите омилени песни и збогатете ја вашата забава со ЗВУК ВО ЖИВО, Party Booster и трепкачки светилки.
  • Звук со EXTRA BASS™ и режим за ЗВУК ВО ЖИВО

  • Вграден држач и звучни ефекти со Party Booster.

  • Збогатете ја забавата со линиска светилка, светилки во звучниците и трепкачка светилка

  • Отпорен на вода и прав (со ознака IP67)

  • Траење на батеријата до 24 часа(EXTRA BASS: до 14 часа)

Вид на звучникот
Комплетна палета
Димензии на звучник
58мм
Траење на батеријата
Прибл. 24 часа (стандарден режим / исклучено осветлување) Прибл. 14 часа (режим EXTRA BASS / вклучено осветлување)
Влезни и излезни приклучоци
Мини стерео приклучок (влез), приклучок USB A (само DC-излез), микро USB (DC-влез), DC-влез
Фреквентен опсег на пренос
20 Hz - 20.000 Hz (семплирање со 44,1 kHz)

Што има во пакетот

AC адаптер

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина

Кориснички оценки

Корисниците велат