Слика од Пренослив звучник XB32 со EXTRA BASS™ и BLUETOOTH®
Слика од Пренослив звучник XB32 со EXTRA BASS™ и BLUETOOTH®
Слика од Пренослив звучник XB32 со EXTRA BASS™ и BLUETOOTH®
Слика од Пренослив звучник XB32 со EXTRA BASS™ и BLUETOOTH®
Слика од Пренослив звучник XB32 со EXTRA BASS™ и BLUETOOTH®
Слика од Пренослив звучник XB32 со EXTRA BASS™ и BLUETOOTH®
Слика од Пренослив звучник XB32 со EXTRA BASS™ и BLUETOOTH®
Слика од Пренослив звучник XB32 со EXTRA BASS™ и BLUETOOTH®
Слика од Пренослив звучник XB32 со EXTRA BASS™ и BLUETOOTH®
Слика од Пренослив звучник XB32 со EXTRA BASS™ и BLUETOOTH®
Спецификации и функции
Подобрете ја забавата со безжичниот звучник SRS-XB32. Уживајте во 3-димензионално музичко доживување со звук со EXTRA BASS™ и режимот за ЗВУК ВО ЖИВО и подобрете ја атмосферата со Party Booster и трепкачки светилки.
  • Звук со EXTRA BASS™ и режим за ЗВУК ВО ЖИВО

  • Звучни ефекти со Party Booster

  • Збогатете ја забавата со трепкачки светилки

  • Отпорност на вода и прав (ознака IP67)

  • Траење на батеријата до 24 часа (EXTRA BASS: до 14 часа)

Вид на звучникот
Целосен опсег
Димензии на звучник
Сателитски звучник: 48 мм
Траење на батеријата
Прибл. 24 часа (стандарден режим / исклучено осветлување) Прибл. 14 часа (режим EXTRA BASS / вклучено осветлување)
Влезни и излезни приклучоци
Мини стерео приклучок (влез), приклучок USB-A, микро USB
Фреквентен опсег на пренос
20 Hz - 20.000 Hz (семплирање со 44,1 kHz)

Што има во пакетот

Кабел за USB

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина