ПРЕНОСЛИВ ЗВУЧНИК XB32 СО EXTRA BASS™ И BLUETOOTH®

Подобрете ја забавата со безжичниот звучник SRS-XB32

SRSXB32R.CE7

Пренослив безжичен звучник SRS-XB32 со технологија BLUETOOTH®, звук со EXTRA BASS™ и режим за ЗВУК ВО ЖИВО, Party Booster и светилки во разни бои со трепкачка светилка.

Боја

Црвена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница