Прескокни до содржина

SRS-XB31

Чувство како на концерт, во секое време, на секое место

Благодарение на EXTRA BASS™, светилките за забава, звучниците што репродуцираат звук како од музика во живо и забавните функции, ќе се чувствувате како да сте на концерт, во секое време и на секое место. 

Лого за EXTRA BASS

Засилете ги песните со EXTRA BASS™️

Засилете ги сите ритами и подобрете ја вашата забава со EXTRA BASS™.  

  • ЗВУК ВО ЖИВО
  • Како функционира

Звук што ќе ја подигне вашата забава на повисоко ниво

Осветлете ја забавата

Без светилки за забава нема забава. SRS-XB31 нуди разнобојни трепкачки светилки што се синхронизираат со ритамот, вклучувајќи нови линиски светилки и трепкачка светилка.

Функција за осветлување на безжичниот звучник SRS-XB31

Линиска светилка

Функција за трепкачка светилка на безжичниот звучник SRS-XB31

Трепкачка светилка 

Уживајте во гласна музика со безжичниот Party Chain

Уживајте во истата песна со безжичниот Party Chain (проследување забава). Поврзете најмногу 100 безжични звучници преку технологијата BLUETOOTH®, а музиката и светилките ќе се синхронизираат за да можат сите да танцуваат по истиот ритам.  

Палета на компатибилни звучници од Sony вклучувајќи го и звучникот SRS-XB31
Звучник SRS-XB31 со паметен телефон

Контролирајте ја забавата со апликацијата Sony | Music Center

Контролирајте ја забавата од подиумот за танцување со апликацијата Sony | Music Center - избирајте омилени листи за репродукција, поставувајте следна песна, менувајте ги шемите за осветлување и режимите за звук.

Подготвен за на базен и на плажа

Новиот дизајн не само што изгледа одлично, туку е и доволно цврст за да издржи во секакви ситуации.

Звучник SRS-XB31 отпорен на ‘рѓа

Потполно отпорен на прав

SRS-XB31 е отпорен на 'рѓа, така што не само што изгледа добро, туку и може да го потопите во морска вода без проблем. 

Звучник SRS-XB31 отпорен на вода

Може целосно да се мие и е водоотпорен

Ознаката IP67 укажува дека вашиот звучник може да се потопи во вода, а благодарение на висококвалитетниот материјал изработен во Јапонија може да се мие без никаков проблем. 

Звучник SRS-XB31 отпорен на прав

Потполно отпорен на прав

Благодарение на ознаката IP67, звучникот може да го носите на плажа, планина, пустина или каде што ќе посакате - SRS-XB31 ќе продолжи со репродукција без разлика колку е правлива површината.

Лого за траење на батеријата до 24 часа

Трае цел ден

Батеријата на SRS-XB31 што трае 24 часа ќе ве забавува подолго отколку што може да издржите.

  • Безжичен звук преку технологијата BLUETOOTH® и NFC™
  • USB-приклучок за полнење
  • Контрола со копчиња
Спецификации и функции
Внесете енергија на забавата со безжичниот звучник SRS-XB31. Уживајте во тродимензионално доживување како на концерт и подобрете ја атмосферата со Party Booster и трепкачки светилки.
  • Звук со EXTRA BASS™ и режим за ЗВУК ВО ЖИВО

  • Звучни ефекти со Party Booster.

  • Збогатете ја забавата со трепкачки светилки

  • Отпорен на вода и прав (со ознака IP67)

  • Траење на батеријата до 24 часа

Вид на звучникот
Комплетна палета
Димензии на звучник
48 мм
Траење на батеријата
24 часа (стандарден режим / исклучено осветлување)
Влезни и излезни приклучоци
Мини стерео приклучок (влез), приклучок USB A (само DC-излез), микро USB (DC-влез)

Што има во пакетот

Микро USB кабел

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина