ПРЕНОСЛИВ ЗВУЧНИК XB30 СО EXTRA BASS™ И BLUETOOTH®

Подигнете ја забавата на повисоко ниво со безжичниот звучник SRS-XB30

SRSXB30R.EU8

Пренослив безжичен звучник со EXTRA BASS™, линиска светилка во повеќе бои, трепкачка светилка и траење на батеријата до 24 часа.

Боја

Црвена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница