ПРЕНОСЛИВ БЕЗЖИЧЕН ЗВУЧНИК СО BLUETOOTH®

Слушајте во стил кога сте во домот или кога патувате

SRSXB3R.EU8

Безжичен звучник со NFC, Bluetooth®, два пасивни радијатори, ClearAudio+, виртуелен опкружувачки звук

Боја

Црвена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница