Слика од Пренослив звучник XB22 со EXTRA BASS™ и BLUETOOTH®
Слика од Пренослив звучник XB22 со EXTRA BASS™ и BLUETOOTH®
Слика од Пренослив звучник XB22 со EXTRA BASS™ и BLUETOOTH®
Слика од Пренослив звучник XB22 со EXTRA BASS™ и BLUETOOTH®
Слика од Пренослив звучник XB22 со EXTRA BASS™ и BLUETOOTH®
Слика од Пренослив звучник XB22 со EXTRA BASS™ и BLUETOOTH®
Слика од Пренослив звучник XB22 со EXTRA BASS™ и BLUETOOTH®
Слика од Пренослив звучник XB22 со EXTRA BASS™ и BLUETOOTH®
Слика од Пренослив звучник XB22 со EXTRA BASS™ и BLUETOOTH®
Слика од Пренослив звучник XB22 со EXTRA BASS™ и BLUETOOTH®
Спецификации и функции
Уживајте повеќе во забавата со преносливиот безжичен звучник SRS-XB22. Уживајте во сопствен мини концерт со звук со EXTRA BASS™ и режимот ЗВУК ВО ЖИВО и подобрете ја атмосферата со Party Booster и трепкачки светилки.
  • Звук со EXTRA BASS™ и режим за ЗВУК ВО ЖИВО

  • Звучни ефекти со Party Booster

  • Збогатете ја забавата со трепкачки светилки

  • Отпорност на вода и прав (ознака IP67)

  • Траење на батеријата до 12 часа (EXTRA BASS: до 10 часа)

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина