ПРЕНОСЛИВ ЗВУЧНИК XB22 СО EXTRA BASS™ И BLUETOOTH®

Уживајте повеќе во забавата со преносливиот безжичен звучник SRS-XB22.

SRSXB22R.CE7

Пренослив безжичен звучник SRS-XB22 со технологија BLUETOOTH®, звук со EXTRA BASS™ и режим за ЗВУК ВО ЖИВО, Party Booster и линиски светилки.

Боја

Црвена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница