ПРЕНОСЛИВ ЗВУЧНИК XB20 СО EXTRA BASS™ И BLUETOOTH®

Прославете ги специјалните моменти со безжичниот звучник SRS-XB20

SRSXB20R.CE7

Пренослив безжичен звучник со EXTRA BASS™, линиска светилка во една боја и траење на батеријата до 12 часа.

Боја

Црвена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница