ПРЕНОСЛИВ БЕЗЖИЧЕН ЗВУЧНИК СО BLUETOOTH®

Пренослив безжичен звучник со EXTRA BASS™ и долго траење на батеријата.

SRSXB2R.EU8

Компактен безжичен звучник со EXTRA BASS™, отпорност на прскање и долго траење на батеријата.

Боја

Црвена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница