SRS-XB2

Зграпчете го моментот

SRS-XB2 се одликува со EXTRA BASS™ и внесува дополнителна моќ во музиката за танцување, а неговиот водоотпорен и компактен дизајн ви овозможува да ја пренесете забавата секаде и во секое време.

Почувствувајте ја моќта на EXTRA BASS

Иновативната технологија EXTRA BASS е скроена за музика за танцување и нуди звук со длабок и моќен бас.

  • Засилете го басот
  • Создадени за бас

Репродуцирајте насекаде и подолго

Големата издржливост на батеријата ви нуди слушање преку целиот ден, а бидејќи звучникот е водоотпорен можете да го носите надвор, покрај базенот, секаде каде што ќе ве понесе забавата.

Долгo траење на батеријата

Долготрајна батерија 

Уживајте во репродукција до 12 часа со полнење од 4 часа. 

Отпорност на прскање

Водоотпорен

Водоотпорниот дизајн ви овозможува да продолжите со слушањето.

Двојно засилување на басот

Двојниот режим ви нуди двојно посилен звук. Впарете два звучника и разиграјте ја забавата. 

Спецификации и функции
Копчето EXTRA BASS нуди поинакво ниво на музика за танцување, а компактниот дизајн на звучникот и батеријата со голема издржливост ви овозможуваат да ја понесете забавата со вас.
  • EXTRA BASS за длабок и моќен звук

  • Слушање со еден допир преку NFC и Bluetooth®

  • Траење на батеријата до 12 часа

  • Отпорност на вода за безгрижно користење

  • Компактен пренослив дизајн

Вид на звучникот
2-кан. звучници + 1 пасивен радијатор
Димензии на звучник
Прибл. 42 мм дијаметар
Траење на батеријата
12 часа
Влезни и излезни приклучоци
Влезен мини стерео приклучок
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина