СИТЕ БЕЗЖИЧНИ ЗВУЧНИЦИ

Пренослив безжичен звучник XB13 со EXTRA BASS™

SRS-XB13
Слика од предната страна на преносливиот безжичен звучник XB13 со EXTRA BASS(TM).

pinkyellowbluecreamblacklightblue

Слика од преносливиот безжичен звучник XB13 со EXTRA BASS(TM).
Слика од преносливиот безжичен звучник XB13 со EXTRA BASS(TM).
Слика од преносливиот безжичен звучник XB13 со EXTRA BASS(TM).
Слика од преносливиот безжичен звучник XB13 со EXTRA BASS(TM).
Слика од преносливиот безжичен звучник XB13 со EXTRA BASS(TM).
Слика од преносливиот безжичен звучник XB13 со EXTRA BASS(TM).
Слика од преносливиот безжичен звучник XB13 со EXTRA BASS(TM).
Слика од преносливиот безжичен звучник XB13 со EXTRA BASS(TM).
Слика од преносливиот безжичен звучник XB13 со EXTRA BASS(TM).
Слика од преносливиот безжичен звучник XB13 со EXTRA BASS(TM).
Компактен звучник што го распространува звукот насекаде  

SRS-XB13 е издржлив, пренослив и има специјален ремен што го прави попрактичен за патување. Нека не ве залажуваат малите димензии - овој звучник со Extra Bass™ и процесор за дифузија на звук има огромна моќ.

Разгледајте го SRS-XB13
Разгледајте го SRS-XB13Разгледајте го SRS-XB13Разгледајте го SRS-XB13Разгледајте го SRS-XB13Разгледајте го SRS-XB13Разгледајте го SRS-XB13Разгледајте го SRS-XB13Разгледајте го SRS-XB13Разгледајте го SRS-XB13Разгледајте го SRS-XB13Разгледајте го SRS-XB13Разгледајте го SRS-XB13Разгледајте го SRS-XB13Разгледајте го SRS-XB13Разгледајте го SRS-XB13Разгледајте го SRS-XB13Разгледајте го SRS-XB13Разгледајте го SRS-XB13Разгледајте го SRS-XB13Разгледајте го SRS-XB13Разгледајте го SRS-XB13Разгледајте го SRS-XB13Разгледајте го SRS-XB13Разгледајте го SRS-XB13Разгледајте го SRS-XB13Разгледајте го SRS-XB13Разгледајте го SRS-XB13Разгледајте го SRS-XB13Разгледајте го SRS-XB13Разгледајте го SRS-XB13
Уживајте во моќен звук со EXTRA BASS™

Пасивниот радијатор, заедно со звучникот со целосен опсег, ги засилуваат ниските тонови за да го засилат басот.

Слика од преносливиот безжичен звучник XB13 со EXTRA BASS(TM), со прикачен ремен.
Оди насекаде со вас

Издржливата надворешност и ременот го прават звучникот подготвен за сè. Закачете го на ранецот, на рачниот зглоб, па дури и на чадорот за сонце кога се сончате, а звучникот завртен надолу ќе го проектира звукот надолу кон вас.

Слика од преносливиот безжичен звучник XB13 со EXTRA BASS(TM) закачен на ранецот на млада жена.
Слика од преносливиот безжичен звучник XB13 со EXTRA BASS(TM) закачен на чадор за сонце на тропска плажа.
Мал звучник, моќен звук 

Не дозволувајте да ве залаже неговата компактна форма, овој мал звучник нуди опкружувачки звук со голема моќ. Процесорот за дифузија на звукот го распространува звукот во сите простории, благодарение на технологијата DSP.

Слика од преносливиот безжичен звучник XB13 со EXTRA BASS(TM), звучни бранови што излегуваат нагоре и процесор за дифузија на звук.
Забавувајте се надвор

Звучникот е отпорен на вода и прав со ознака IP67, па затоа може да го користите и внатре и надвор. Земете го со вас на базен, покрај река или во парк и слушајте музика додека уживате под сонцето со вашите пријатели.

Слика од пренослив безжичен звучник под млаз вода што укажува на водоотпорност.
Слика од преносливиот безжичен звучник XB13 со EXTRA BASS(TM) на оддалечено место
Икона што прикажува целосно наполнета батерија и доволно енергија за користење до 16 часа.
Огромна издржливост за забава 

Добијте енергија од батеријата за забава до 16 часа. Новиот индикатор за батеријата, што се прикажува на вашиот паметен телефон, ве известува кога треба да ја полните батеријата.

Рацете ќе ви бидат слободни

Дали треба да се јавите? Нема проблем. Без разлика дали сте дома или надвор, со вградениот микрофон може да воспоставувате повици без користење на рацете, директно преку звучникот.

Спецификации и функции

Компактен звучник со моќен звук. SRS-XB13 нуди извонредни функции за звук како EXTRA BASS™ и процесор за дифузија на звук што овозможуваат посилен бас и пошироко распространување на звукот. А благодарение на ременот, батеријата што трае до 16 часа кога е целосна наполнета и неговиот дизајн отпорен на вода и прав, овој звучник е подготвен да ви обезбеди моќен звук каде и да појдете.
  • Компактна големина и ремен

  • Уживајте во моќен звук со EXTRA BASS™

  • Процесорот за дифузија на звук уште повеќе го распространува звукот

  • Отпорен на вода и прав со ознака IP67

  • Траење на батеријата до 16 часа и нов индикатор за батеријата

ГОЛЕМИНА НА ЗВУЧНИК
Дијаметар на звучникот (моно звучник): 46 мм
ТРАЕЊЕ НА БАТЕРИЈАТА
Прибл. 16 H
ВЛЕЗНИ И ИЗЛЕЗНИ ПРИКЛУЧОЦИ
USB Type-C®
ОПСЕГ НА ПРЕНОС НА ФРЕКВЕНЦИИ
20 Hz - 20.000 Hz (фреквенција на семплирање од 44,1 kHz)
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина