ПРЕНОСЛИВ ЗВУЧНИК XB12 СО EXTRA BASS™ И BLUETOOTH®

Уживајте во моќен ритам кога сте во движење со безжичниот звучник SRS-XB12

SRSXB12R.CE7

Пренослив безжичен звучник со технологија BLUETOOTH®, EXTRA BASS™, дизајн отпорен на вода и прав и батерија што трае до 16 часа.

Боја

Црвена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница