ПРЕНОСЛИВИ

Пренослив безжичен звучник XB12 со EXTRA BASS™

SRS-XB12
Слика од Пренослив безжичен звучник XB12 со EXTRA BASS™

redgreenbluepurplegrayblack

Слика од Пренослив безжичен звучник XB12 со EXTRA BASS™
Слика од Пренослив безжичен звучник XB12 со EXTRA BASS™
Слика од Пренослив безжичен звучник XB12 со EXTRA BASS™
Слика од Пренослив безжичен звучник XB12 со EXTRA BASS™
Слика од Пренослив безжичен звучник XB12 со EXTRA BASS™
Слика од Пренослив безжичен звучник XB12 со EXTRA BASS™
Слика од Пренослив безжичен звучник XB12 со EXTRA BASS™
Слика од Пренослив безжичен звучник XB12 со EXTRA BASS™
Слика од Пренослив безжичен звучник XB12 со EXTRA BASS™
Уживајте во моќни ритами кога сте во движење

Безжичниот звучник SRS-XB12 е компактен, моќен и пренослив и се одликува со EXTRA BASS™ за длабок и моќен звук и батерија што трае до 16 часа. Исто така, отпорен е на вода и прав за безгрижно користење.

Внесете реалистичност во музиката за танцување со EXTRA BASS™

Разиграјте ја забавата со EXTRA BASS. Пасивниот радијатор заедно со моно звучникот ги засилуваат ниските тонови за да го засилат басот - независно од компактната големина.

Слика од SRS-XB12
Понесете го ритамот со вас

Звукот со EXTRA BASS™ може да го носите со вас насекаде благодарение на компактниот SRS-XB12 што е практичен за носење. Уживајте во подобрени ниски тонови преку звучник што е практичен за носење од едно на друго место.

SRS-XB12 во вода
Потполно водоотпорен

Звучникот има ознака IP67 и ќе продолжи да функционира ако падне во вода - неочекуваниот дожд или случајното истурање течност не претставуваат проблем.

Потполно отпорен на прав 

Благодарение на ознаката IP67, звучникот може да го носите на базен, во шума, во пустина или секаде каде што ќе посакате - SRS-XB12 ќе продолжи да репродуцира музика, без разлика колку прав има на површината.  

SRS-XB12 на валкана површина
Икона за батерија што трае 16 часа
Долгo траење на батеријата

Слушајте подолго со батеријата што трае до 16 часа

SRS-XB12 закачен со врвка на дрво
Мал и лесен дизајн

SRS-XB12 е компактен, безжичен и создаден да се движи насекаде со вас. Отстранливата лента ќе ви овозможи лесно да го закачите и да слушате музика во движење.

Поврзете дополнителен звучник за стерео звук

Поврзете два звучници безжично за да добиете стерео звук .

Спецификации и функции

Уживајте во моќен ритам кога сте во движење со преносливиот безжичен звучник SRS-XB12. Тој се одликува со EXTRA BASS™ за длабок и моќен звук, батерија што трае до 16 часа и е отпорен на вода и прав за безгрижно користење.
  • EXTRA BASS™ за длабок и моќен звук

  • Компактен и пренослив дизајн

  • Отпорност на вода и прав (ознака IP67)

  • Траење на батеријата до 16 часа

  • Се испорачува со отстранлива лента

ВИД НА ЗВУЧНИК
целосен опсег
ГОЛЕМИНА НА ЗВУЧНИК
Моно звучник: 46мм
ТРАЕЊЕ НА БАТЕРИЈАТА
Прибл. 16 H
ВЛЕЗНИ И ИЗЛЕЗНИ ПРИКЛУЧОЦИ
Мини стерео приклучок (влез), микро USB
ОПСЕГ НА ПРЕНОС НА ФРЕКВЕНЦИИ
20 Hz - 20.000 Hz (фреквенција на семплирање од 44,1 kHz)
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина