ПРЕНОСЛИВ ЗВУЧНИК XB10 СО EXTRA BASS™ И BLUETOOTH®

Уживајте во моќен ритам кога сте во движење со безжичниот звучник SRS-XB10

SRSXB10R.CE7

Пренослив безжичен звучник со EXTRA BASS™, батерија што трае најмногу 16 часа и водоотпорен дизајн за безгрижно користење.

Боја

Црвена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница