SRS-XB10

Моќни ритами во движење

Без разлика каде одите, понесете неколку моќни ритами со вас. SRS-XB10 е практичен за носење и го нагласува басот во вашата музика.  

Внесете реалистичност во музиката за танцување со EXTRA BASS™

Разиграјте ја забавата со EXTRA BASS. Пасивниот радијатор заедно со моно звучникот ги засилуваат ниските тонови за да го засилат басот - независно од компактната големина. 

Во секое време, на секое место

SRS-XB10 е компактен, безжичен и се преместува лесно. Благодарение на долгото траење на батеријата и површината која е отпорна на вода, може да го ставите каде што ќе посакате.  

Водоотпорен
Водоотпорен дизајн

Без разлика дали слушате музика во домот или надвор од него, опуштете се бидејќи безжичниот звучник е отпорен на вода IPX5. 

Век на траење на батеријата
Траење на батеријата до 16 часа

Слушајте подолго благодарение на батеријата која трае до 16 часа. 

Компактен дизајн
Мал и лесен дизајн

Благодарение на компактната големина на звучникот, може да го подигнете, да го ставите во торба и да го носите насекаде. 

Поврзете дополнителен звучник за стерео звук

Поврзете два безжични звучници за да добиете стерео звук.

Лесно поврзување преку Bluetooth® со NFC со еден допир

Поврзете го вашиот паметен телефон со еден допир преку NFC и веднаш започнете да слушате музика.

Sony Design

СЕРИЈА EXTRA BASS™

Спецификации и функции

Без разлика каде одите, понесете неколку моќни ритами со вас. SRS-XB10 е практичен за носење и ја засилува вашата музика со бас.
  • EXTRA BASS за длабок и моќен звук

  • Компактен пренослив дизајн

  • Траење на батеријата до 16 часа

  • Отпорност на вода за безгрижно користење

  • Слушање со еден допир преку технологијата Bluetooth® и NFC™

Вид на звучникот
целосен опсег
Димензии на звучник
Моно звучник: 46мм
Траење на батеријата
Прибл. 16 часа
Влезни и излезни приклучоци
Мини стерео приклучок (влез)
Фреквентен опсег на пренос
20 Hz - 20.000 Hz (фреквенција на семплирање од 44,1 kHz)

Што има во пакетот

Кабел за USB, Лента (1) (прикачена на уредот)

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина