Пренослив звучник XB01 со EXTRA BASS™ и BLUETOOTH®

Носете ги вашите мелодии насекаде со вас и слушајте богат и јасен звук

SRSXB01R.CE7

Лесен звучник со звук збогатен со EXTRA BASS™, водоотпорен дизајн, повици без користење на рацете и батерија што трае 6 часа

Боја

Црвена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница