ПРЕНОСЛИВ БЕЗЖИЧЕН ЗВУЧНИК СО BLUETOOTH®/Wi-Fi

Најдобриот безжичен звучник

SRSX99.CED

Безжичен звучник со репродукција на звук со висока резолуција, DSEE HX, Bluetooth® и проследување на LDAC

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница