ПРЕНОСЛИВ БЕЗЖИЧЕН ЗВУЧНИК СО BLUETOOTH®/Wi-Fi

Уживајте во перформанси со звук со висока резолуција во секоја просторија во домот

SRSX88W.EU8

Пренослив звучник со звук со висока резолуција, подобрување со DSEE HX, S-Master HX и безжично поврзување

Боја

Бела

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница