ПРЕНОСЛИВ БЕЗЖИЧЕН ЗВУЧНИК СО BLUETOOTH®/Wi-Fi

Музиката ќе ви се придружи во секоја просторија со безжичната преносливост и можноста за користење во повеќе простории

SRSX77W.EU8

2.1-канален пренослив звучник со подобрување преку DSEE, S-Master и поврзување преку Wi-Fi® и Bluetooth® NFC

Боја

Бела

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница