ПРЕНОСЛИВ БЕЗЖИЧЕН ЗВУЧНИК СО BLUETOOTH®

Само приклучете ја оваа мала коцка и разиграјте ја забавата, независно од локацијата

SRSX11R.CE7

2.1-канален пренослив мини звучник со поврзување преку Bluetooth® NFC и два пасивни радијатори

Боја

Црвена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница