Звук

Вид на звучникот
2-кан. (пасивен звучник)
Димензии на звучник
39 мм x2
Излезна моќност
5 W (2,5 W + 2,5 W)
Режими на звук
Режим на опкружувачки звук

Големина и тежина

Димензии (Ш x В x Д)
17,5 x 7 x 6,5 см
Тежина
400 гр.

Bluetooth®

Систем на комуникација
Bluetooth® Specification Version 3.0
Макс. опсег на комуникација
Прибл. по видлива линија 10м
Компатибилни профили
A2DP, AVRCP, HFP, HSP, SPP
поддржани кодеци
SBC, AAC
Фреквентен опсег на пренос
20Hz - 20.000Hz
Фреквентен опсег
200 Hz - 3.600 Hz

Интерфејс

Влезни и излезни приклучоци
Влезен мини стерео приклучок

Bluetooth® спецификации

Микрофон/ вид
Електрет кондензатор
Насочување
Во сите насоки

Општи карактеристики

Траење на батеријата
10 часа
Напојување
Внатрешна батерија на полнење, Наизменична струја
Далечински управувач:
Не
Заштита од вода 
Отпорност на прскање

Безжични врски

Безжични можности
Bluetooth®, Функции со еден допир (NFC)
Функција за ракување без користење на рацете
Да

Опции на бои

bluewhiteblack

Што има во пакетот

  • AC адаптер за напојување
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Placeholder

Функции

Слика од Пренослив безжичен звучник со BLUETOOTH®

Звучник со G-сензор

Интелигентниот акцелерометар со G-сензор на звучникот ви овозможува поголема контрола врз вашето аудио доживување. Поставете го звучникот на неговите страни за насочен звук, или накосете го нагоре за активирање на вградениот режим за опкружувачки звук.

Слика од Пренослив безжичен звучник со BLUETOOTH®

Слушање со еден допир за моментално репродуцирање музика

Технологијата NFC (поле за комуникации во близина) ја елиминира потребата од поврзување со кабли и сложените постапки за поставување. Само допрете го вашиот паметен телефон или друг уред* со NFC до ознаката N на куќиштето и почнете да слушате музика. Немате NFC? Нема проблем. Уредите можете да ги впарите и рачно во поставките за Bluetooth®. *Погледнете компатибилни уреди

Пронајдете компатибилни уреди

Слика од Пренослив безжичен звучник со BLUETOOTH®

Дизајн отпорен на прскање со вода

Мрежестата ткаенина која се користи за обложување на звучникот е тестирана во однос на отпорноста на прскање и има IPX-2 рејтинг. Ваквиот дизајн отпорен на прскање ги штити внатрешните елементи на звучникот од капките вода при накосување од 15 степени, што го прави да биде ваш совршен придружник за употреба на отворени простори.

Говорна комуникација

Вграденото копче за користење без раце ви овозможува вршење на телефонски разговори директно преку звучникот – така што вие нема да мора да посегнувате по вашиот паметен телефон или да ја паузирате музиката за да зборувате по телефон.