БЕЗЖИЧЕН ПРЕНОСЛИВ ЗВУЧНИК

Слушајте музика безжично

SRSBTS50L.EU8

Мал и пренослив безжичен звучник со Bluetooth®, поврзување преку NFC и исклучителен опкружувачки звук

Боја

Сина

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница