ПРЕНОСЛИВ БЕЗЖИЧЕН ЗВУЧНИК SRS-BTM8

Репродуцирајте музика насекаде со поврзување со еден допир

SRSBTM8W.CED

NFC Bluetooth® безжичен звучник со 2 канали, стерео звук со Bass Reflex и излезна моќност од 2W+2W

Боја

Бела

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница