Слика од Пренослив безжичен звучник со BLUETOOTH®
Слика од Пренослив безжичен звучник со BLUETOOTH®
Слика од Пренослив безжичен звучник со BLUETOOTH®
Слика од Пренослив безжичен звучник со BLUETOOTH®
Музика која може да се движи со вас

SRS-BTM8 е подготвен да оди насекаде со вас. NFC звучникот се поврзува со музичката збирка во вашиот паметен телефон со само еден допир и овозможува безжично слушање.

Поврзување со еден допир преку NFC
Без кабли, без грижи

Поврзете се со вашата музика така што ќе го допрете вашиот уред кој поддржува NFC наспроти горната страна на звучникот. Нема потреба ниту од приклучок за напојување, бидејќи може да работи на батерии.

Црна или бела боја, во зависност од вашиот стил

Елегантните облини и компактната форма на SRS-BTM8 имаат врвен стил. Рачката е беспрекорно интегрирана во куќиштето, а на средината има копчиња.

Систем со рефлексивен бас и голема излезна моќ
Префинет звук во секоја просторија

Системот со рефлексивен бас на звучникот максимално го засилува звукот со ниска фреквенција. Со излезната моќ од 4W RMS, ќе можете да уживате во високи тонови со неверојатни перформанси во секоја просторија.

Телефонски повици без користење на раце

Кога готвите, пишувате или одморате, одговарајте на повици без да ги користите рацете. Звучникот се одликува со вграден микрофон и може да се впари со телефони кои поддржуваат NFC или Bluetooth®.

Повици без користење на раце
Траење на батерија од 20ч
Траење на батерија од 20ч

Понесете го звучникот во дворот или во паркот. Тој може да работи на 4x AA/LR6 батерии и да обезбеди време на репродукција до 20 часа.

Спецификации и функции

  • Поврзување со еден допир преку NFC или Bluetooth

  • Вграден микрофон за повици без користење на раце

  • Компактен пренослив дизајн

  • Рефлексивен бас и излезна моќност од 4W

  • Работи на 4 x AA / LR6 батерии до 20 часа

Што има во пакетот

AC адаптер за напојување, Гарантен лист, Упатство за употреба, *Производите може да се разликуваат во зависност од земјата и моделот

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина