СТАКЛЕН ЗВУЧНИК LSPX-S2

Уживајте во кристално чист звук и нежно осветлување што се вклопува во вашето опкружување.

LSPXS2.EU8

Компактен и елегантен пренослив звучник со високотонец со цевка од органско стакло, звук од 360 степени што ја исполнува просторијата, LED што се затемнува, Bluetooth® и Wi-Fi.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница