АУДИО СИСТЕМ СО ВИСОКА РЕЗОЛУЦИЈА И ЗАСИЛУВАЧ ЗА СЛУШАЛКИ

Уживајте во реалистично звучно поле на работната маса преку посебни звучници и висококвалитетен звук со висока резолуција преку засилувачот за слушалки.

CAS1B.CEL

Аудио системот кој поддржува висока резолуција со два вградени засилувачи и посебни звучници создава реалистично звучно поле на вашата работна маса - безжично или преку слушалки.

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница