Слика од Walkman со вграден USB приклучок
Слика од Walkman со вграден USB приклучок
Слика од Walkman со вграден USB приклучок
Слика од Walkman со вграден USB приклучок
Слика од Walkman со вграден USB приклучок

Спецификации

  • Препознатлив дизајн со алуминиумска завршна обработка

  • Функција за засилување на бас за моќни ниски тонови

  • Капацитет од 4GB за приближно 900 песни

  • Траење на батеријата до 20 часа

  • Брзо полнење од 3 минути

Големина на меморија
4GB
Батерија - репродукц. на музика (ч)
20 ч.
Тежина
30 гр.

Што има во пакетот

Headphones, Кратко упатство за почеток

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина