Изберете го вашиот модел

WALKMAN® A10 ОД СЕРИЈА A

Најмалиот и најлесниот плеер со звук со висока резолуција

NWZA15S.CEW

Walkman® аудио плеер со звук со висока резолуција, време на репродукција до 30 часа (приближно), вграден простор за складирање од 16GB и отвор за microSDXC картичка за проширување на меморијата.

Боја

Сребрена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница