ZX500 WALKMAN® ОД СЕРИЈА ZX

Уживањето во реален звук додека патувате штотуку стана полесно.

NWZX507B.CEW

Walkman-плеер со звук со висока резолуција, дигитален засилувач S-Master HX, технологија за подобрување DSEE HX и компатибилност со Wi-Fi за директно преземање и проследување.

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница