Изберете го вашиот модел

WALKMAN® ZX2 СО ВИСОКА РЕЗОЛУЦИЈА

Уживајте во звукот со студиски квалитет со овој Walkman MP3 плеер со висока резолуција

NWZX2B.CEW

MP3 музички плеер со компатибилност за звук со висока резолуција, DSEE HX, S-Master HX и простор за складирање од 128GB

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница