Изберете го вашиот модел

WALKMAN® СО ЗВУК СО ВИСОКА РЕЗОЛУЦИЈА

Музиката во движење никогаш не звучела подобро

NWZX100HNS.CEW

Walkman® кој е компатибилен со звук со висока резолуција и се одликува со продолжено траење на батеријата и зголемен капацитет за складирање од 128 GB.

Боја

Сребрена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница