КОМПАКТНИ

Дигитален музички плеер Walkman®

NW-E390 SERIES
Слика од Дигитален музички плеер Walkman®

4GB|8GB|16GB|redblueblack

Слика од Дигитален музички плеер Walkman®
Слика од Дигитален музички плеер Walkman®
Слика од Дигитален музички плеер Walkman®
Слика од Дигитален музички плеер Walkman®

Спецификации

Овој лесен Walkman® може да репродуцира MP3-песни до 35 часа со целосно наполнета батеријата, а со едноставниот интерфејс за префрлување со повлекување ќе можете лесно да ја префрлите целата ваша музика. Практичните контроли ви овозможуваат да ја пронајдете саканата песна, да гледате фотографии и да слушате радио за неколку секунди.
  • Музика со одличен звук во еден чекор со ClearAudio+

  • Вградена меморија од 4, 8 или 16 GB

  • Лесно префрлување фајлови со повлекување на компјутери и на Mac

  • Репродуцира PCM, AAC, WMA и MP3 фајлови

  • До 35 часа траење на батеријата

Големина на екранот (инчи)
1,77" (4,5 см)
Резолуција на екран
128x160 (QQVGA)
ТРАЕЊЕ НА БАТЕРИЈАТА - КОНТИНУИРАНА РЕПРОДУКЦИЈА НА МУЗИКА (АПЛИКАЦИЈА W.MUSIC)
35 часа (прибл.)
Тежина
39 гр.

Што има во пакетот

Слушалки (1), Кратко упатство за почеток, Кабел за USB, Упатство за употреба

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина