Изберете го вашиот модел

WALKMAN® A40 ОД СЕРИЈА A

Подобрете го звукот што го слушате и изберете ја вашата боја со Walkman® плеерот NW-A40.

NWA45R.CEW

Walkman® со звук со висока резолуција, поврзување преку BLUETOOTH®, S-Master HX и голем екран на допир.

Боја

Темна црвена боја

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница