Изберете го вашиот модел

WALKMAN® СО ЗВУК СО ВИСОКА РЕЗОЛУЦИЈА

Издвојте се од другите со овој Walkman® со звук со висока резолуција

NWA35R.CEW

Walkman® со звук со висока резолуција, подобрување на квалитетот со DSEE HX, дигитален засилувач S-Master HX и NFC со еден допир.

Боја

Црвена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница