ВРВНИ

Walkman® A30 од серија A

NW-A30 SERIES
Слика од Walkman® A30 од серија A

16GB|16 GB со слушалки|redpinkyellowblueblack

Слика од Walkman® A30 од серија A
Слика од Walkman® A30 од серија A
Слика од Walkman® A30 од серија A
Слика од Walkman® A30 од серија A
Слика од Walkman® A30 од серија A
Слика од Walkman® A30 од серија A
Слика од Walkman® A30 од серија A
Слика од Walkman® A30 од серија A

Функции

Минимален дизајн

Инспирирана од едноставност, серијата NW-A30 е одличен пример за „помалку е подобро“. Со јасни линии и едноставна форма, таа е дизајнирана да стане дел од вашиот личен стил. 

Прекрасни бои

Серијата NW-A30 е достапна во различни стилски бои - секоја од нив е внимателно избрана земајќи предвид различни карактери.

Интуитивен допир

Висококвалитетниот екран од 7,9 см (3,1”) е чувствителен на допир за да можете да ги користите функциите со едноставно допирање на иконата. Толку е интуитивен што користењето изгледа многу лесно. 

Слушајте ги само важните звуци

Уживајте уште повеќе во музиката со слушалки со поништување на шум кои ексклузивно се испорачуваат во пакет со серијата NW-A30. Блокирајте го шумот од надворешниот свет и фокусирајте се само на музиката. *Во зависност од купениот модел. Со NW-A35 не се испорачуваат слушалки.

Добијте го најдоброто од секоја песна

Уживајте во најситните детали од звукот со поголем квалитет од CD дисковите, благодарение на звукот со висока резолуција. Страста за музика ги обединува сите компоненти, па затоа ќе помислите дека изведувачот настапува пред вас.

Репродукција на DSD

Уживајте во висококвалитетна репродукција на содржини конвертирани со PCM (Pulse Code Modulation) со истиот топол звук како кај оригиналниот DSD.

S-Master HX

Дигиталниот засилувач S-Master HX го елиминира изобличувањето и шумот низ широк опсег на фреквенции за да добиете богат и сеопфатен звук.

DSEE HX 

Слушнете го она што досега не сте можеле. DSEE HX ја подобрува вашата постоечка музика до квалитет со висока резолуција.

Проследување преку Bluetooth® со највисок квалитет

Уживајте во проследување на висококвалитетна музика со LDAC - нашиот врвен безжичен кодек. Со 3x поголема бит-стапка од стандардниот Bluetooth®, можете да уживате во извонредно доживување при слушањето на сета ваша музика.

Долгo траење на батеријата

Уживајте во време на репродукција до 45 часа со зголеменото траење на батеријата. Трошете помалку време за полнење, а повеќе време за слушање на музиката што ја сакате

Бесконечни листи за репродукција

Серијата NW-A30 овозможува зголемување на капацитетот за складирање. Само додадете microSD картичка и никогаш нема да ви снема музика.

Спецификации

Уживајте во бесконечни листи за репродукција од омилените песни со најновиот Walkman®. Одликувајќи се со звук со висока резолуција и привлечен дизајн, серијата NW-A30 нуди подеднакво добар изглед и звук.
  • Компатибилност со звук со висока резолуција

  • Подобрувањето со DSEE HX го обновува квалитетот кај компресираните фајлови

  • S-Master HX дигитален засилувач за чист и квалитетен звук

  • Лесно поврзување преку Bluetooth® со NFC со еден допир

  • Се испорачува со слушалки со поништување на шум

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина