Слика од A100 Walkman® од серија A
Слика од A100 Walkman® од серија A
Слика од A100 Walkman® од серија A
Слика од A100 Walkman® од серија A
Слика од A100 Walkman® од серија A
Слика од A100 Walkman® од серија A
Слика од A100 Walkman® од серија A
Слика од A100 Walkman® од серија A
Слика од A100 Walkman® од серија A
Слика од A100 Walkman® од серија A
Слика од A100 Walkman® од серија A
Слика од A100 Walkman® од серија A
Спецификации и функции
Одликувајќи се со звук со висока резолуција, бои што одговараат на вашиот стил и Android™, NW-A100 ви овозможува да уживате во омилените апликации за проследување и музика директно преку вашиот Walkman® или да го поврзете со компјутер за да пристапите до вашата музичка збирка. Слушањето на вашите омилени мелодии никогаш не било полесно.
  • Внесете хармонија во животот со боите на палетата h.ear

  • Компатибилност со звук со висока резолуција

  • Дигитален засилувач S-Master HX™ за чист и квалитетен звук

  • DSEE HX Al го анализира видот на песната и ги обновува компресираните аудио датотеки

  • Користете Wi-Fi за да проследувате и преземате музика со вашите омилени апликации за Android™

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина