Прескокни до содржина
Слика од Мека торба за носење на Walkman
Спецификации
Оваа мека торбичка за носење го заштитува вашиот NW-WS620 Walkman®. Таа нуди совршена заштита кога сте во движење, а има лесен дизајн со внатрешно обложување. Покрај тоа, таа има наменски простор за вашиот полнач за да ви биде при рака при следното полнење на вашиот Walkman.
  • Создадена за вашиот NW-WS620 Walkman

  • Простор за чување на вашиот полнач

  • Лесен дизајн со внатрешно обложување

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт