Слика од Мека футрола на преклопување за Walkman®

Спецификации

Уживајте во стилска заштита за вашиот Walkman® од серија A10 и A20 со CKS-NWA10. Оваа мека футрола на преклопување нуди лесно ракување со една рака, а истовремено го заштитува вашиот уред од прав и гребнатини. Освен тоа, футролата овозможува лесен пристап до приклучокот WM, така што вашиот Walkman® ќе биде заштитен и при полнење.
  • Компатибилна со сериите A10 и A20 на Walkman®

  • Дизајн на преклопување за Walkman® за едноставно отворање со една рака

  • Дополнувајте енергија преку приклучокот WM без да ја отстраните футролата

  • Штити од прав и гребнатини

  • Достапна во избор на повеќе бои кои одговараат на вашиот Walkman®

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт