Слика од Дигитален диктафон UX560 од серија UX
Слика од Дигитален диктафон UX560 од серија UX
Слика од Дигитален диктафон UX560 од серија UX
Слика од Дигитален диктафон UX560 од серија UX
Слика од Дигитален диктафон UX560 од серија UX
Слика од Дигитален диктафон UX560 од серија UX
Слика од Дигитален диктафон UX560 од серија UX
Слика од Дигитален диктафон UX560 од серија UX

Спецификации

Снимете ги сите состаноци, предавања и семинари со јасен и висококвалитетен звук со тенкиот и лесен UX560 кој нуди оптимизирани поставки за секоја ситуација. Со новиот кориснички интерфејс можете лесно да пребарувате снимки и музички фајлови за репродукција, како и да ги следите нивоата на снимање. Со внатрешна меморија до 4 GB, можност за проширување преку MicroSD картички (поддршка за SDHC и SDXC) и брзо полнење преку вградениот USB приклучок, секогаш ќе бидете подготвени да снимате со часови.
  • Снимајте во MP3/LPCM со стерео микрофон со голема чувствителност

  • Вградена меморија до 4 GB, со можност за проширување преку MicroSD (SDHC/SDXC) картички

  • Режим за фокусирање и широк режим на микрофонот за предавања или состаноци

  • Директен USB приклучок кој е вграден за лесно поврзување со компјутер

  • Вградена литиумска батерија со 3-минутно брзо полнење за снимање до 1 час

Вградена меморија
4 GB

Што има во пакетот

Торба / футрола за носење

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина