Слика од Дигитален диктафон UX530 од серија UX
Слика од Дигитален диктафон UX530 од серија UX
Слика од Дигитален диктафон UX530 од серија UX
Слика од Дигитален диктафон UX530 од серија UX
Слика од Дигитален диктафон UX530 од серија UX
Слика од Дигитален диктафон UX530 од серија UX
Слика од Дигитален диктафон UX530 од серија UX
Слика од Дигитален диктафон UX530 од серија UX
Слика од Дигитален диктафон UX530 од серија UX
Спецификации и функции
 • 3-во-1 уредСнимајте записи во стерео звук, складирајте фајлови преку USB мемориски уред и користете го како MP3 музички плеер

 • Стерео микрофонВисока чувствителност и помал шум со вграден систем со стерео микрофон и поширок опсег на снимање

 • Поддршка за форматиПоддршка за репродукција на MP3/WMA/AAC - слушајте го снименото преку предниот звучник од 90mW

 • Scene SelectИзберете го видот на снимка која сакате д ја снимите (музика, состанок, интервју, диктат) за оптимизирани поставувања

 • USB за PCЕдноставно поврзување на PC со директна врска преку USB - само приклучете го и споделете ги содржините

 • Време на снимањеВградена меморија со максимално време на снимање од 1073 часа во LP режим (MP3 8kbps)

 • Интелигентно отстранување на шумотПодобрување на човечкиот говор за многу појасно слушање, при што се намалува шумот во позадина

 • Означување на песнитеДодадете повеќе ознаки на секоја снимка и прескокнете на следната/претходната ознака за време на репродукцијата

 • LCD екранЛесно управување со снимките преку новиот поголем LCD екран и едноставниот графички кориснички интерфејс

 • Напредно снимањескладирање и организирање на снимките во фолдери, пребарување на календарот и следење на нивоата на снимање

 • Поддршка за повеќе јазициМоже да се активира за менито, пораките и имињата на фолдерите (EN/DE/FR/ES/IT/RU)

 • Опрема што се испорачуваИспорачан USB кабел, стерео слушалки, 1 x алкална NiMH батерија и софтвер Sound Organizer

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина