Изберете го вашиот модел

ТЕНОК ДИГИТАЛЕН ДИКТАФОН СО МОЖНОСТ ЗА PC LINK

Снимете ги сите состаноци со јасен звук со помош на овој тенок диктафон

ICDTX650B.CE7

Тенок стерео дигитален диктафон со PC Link, мемориски просор од 16GB и вграден микро USB приклучок.

Боја

Црна

Купувајте преку интернет

Се извинуваме, но овој модел не е достапен во моментот кај ниту еден од нашите партнери за продажба.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница близу до вас. Пред да се упатите кон продавницата, ви препорачуваме да ја контактирате и да ја проверите достапноста на производите.