Слика од Дигитален диктафон TX650 од серија TX
Слика од Дигитален диктафон TX650 од серија TX
Слика од Дигитален диктафон TX650 од серија TX
Слика од Дигитален диктафон TX650 од серија TX
Слика од Дигитален диктафон TX650 од серија TX
Слика од Дигитален диктафон TX650 од серија TX

Спецификации

Снимете ги сите состаноци со јасен и висококвалитетен звук со извонредно тенкиот TX650. Лесно се прикачува на вашата тетратка или џебот од јакната за дискретно и прецизно снимање во MP3 или Linear PCM формат. Со меморија од 16GB и брзо полнење преку изпорачаниот микро USB кабел, секогаш ќе бидете подготвени да снимате со часови.
  • Доволно тенок и лесен за да го носите насекаде

  • Складирајте повеќе од 4000 фајлови во вградената меморија од 16GB

  • Јасни снимки преку вградениот микрофон

  • Вграден микро USB приклучок – испорачан кабел

  • Репродукција со интелигентно отстранување на шум

Вградена меморија
16 GB
Тежина
Прибл. 29 гр.

Што има во пакетот

Компјутерски софтвер (Sound Organizer), Стерео слушалки, Торба/футрола за носење, Кабел за USB

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина